Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/detroitc/public_html/wp-content/plugins/js_composer1/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203
Prezentare firmă – Detroitcity

Prezentarea firmei noastre

Home Prezentare firmă

Detroitcity Import Export S.R.L.

Societatea noastră are următoarele date de identificare: cod fiscal – RO 6536548, număr de înregistrare la registrul comerţului – J19/1104/1994 şi îşi desfăşoară activitatea la următoarea adresă: Ditrău, str. Mureşului, nr. 104, jud. Harghita Romania.

Statistici

Societatea are capacitatea de a prelucra lunar în atelierul de tâmplărie aproximativ 600 mc de cherestea. În ultimii 2 ani societatea noastră a realizat următoarea cifră de afaceri: -2016 - 8.099.544 lei; -2017 - 8.782.844 lei.

Societatea are un capital social de 500.000 lei şi a fost înfiinţată la data de 14.12.1994 având ca unic asociat pe Gyorgydeak Jozsef.

În continuare vă prezentăm un scurt istoric al societăţii noastre din momentul înfiinţării şi până astăzi.

Societatea noastră a luat fiintă în anul 1994 şi este o firmă cu capital integral privat românesc care îşi desfăşoară activitatea în domeniul prelucrării lemnului. La început societatea şi-a desfăşurat activitatea mai mult în domeniul prelucrării primare a lemnului, adică achiziţiona buşteni de la Ocoalele Silvice de stat şi particulare pe care îi debita în propriile gatere, iar ulterior vindea cheresteaua către diferiţi clienţi de pe piaţa internă şi externă. Având în vedere faptul că piaţa lemnului din România creştea în fiecare an, au apărut tot mai multe oportunităţi atât în cea ce priveşte vânzarea de cherestea cât şi în cea ce priveşte posibilităţile de prelucrare superioară a lemnului în diferite produse de tâmplărie. Prin urmare societatea a luat decizia să îşi mărească activitatea astfel că între anii 2001-2003 a pus în funcţiune un atelier de tâmplărie şi a achiziţionat două uscătoare de cherestea cu o capacitate de 60 mc fiecare. Având în vedere faptul că piaţa produselor prelucrate din lemn s-a dezvoltat tot mai mult societatea a achiţionat în anul 2014 cel de-al treilea uscător cu o capacitate de uscare de 90 mc, iar in anul 2016 a pus în funcţiune cel de-al doilea atelier de tâmplărie datorită faptului că au crescut solicitările de produse de la principalii noştri clienţi externi din Germania, Italia şi Franţa. În prezent pentru satisfacerea cerinţelor de la clienţii noştri interni şi externi societatea deţine doua gatere, un ferăstrău panglică şi un circular de debitat pentru producerea de cherestea; deţine 3 uscătoare cu o capacitate totală de uscare de aproximativ 210 mc/ciclu, două ateliere de tâmplărie. Datorită acestor dotări cu utilaje societatea are o capacitate lunară de debitare de aproximativ 2000 mc de buşteni/lună, o capacitate de uscare de aproximativ 1.050 mc cherestea/luna şi o capacitate de prelucrare a cherestelei de 800 mc/lună. De asemenea societatea deţine TAF-uri şi maşini de transport buşteni, deci are posibilitatea să face exploatare proprie. În momentul de faţă societatea noastră are 85 de salariaţi.

Pe lângă cherestea răşinoase în stare verde şi uscată societatea noastră mai produce în atelierul de tâmplărie următoarele produse: rafturi şi polite de vin, lăzi pentru fructe, lăzi de nisip, ghiveci de flori, suporţi plianţi, elemente balcon, capre de tăiat lemne, lăzi de nisip cu capac şi fără capac, mese picnic, băncuţe, lambriu şi duşumea răşinoase, cherestea rindeluită, precum şi alte produse în funcţie de solicitările clienţilor noştri.

Materia primă este asigurată prin cumpărarea de lemn rotund răşinoase de la Ocoalele Silvice şi prin cumpărarea de cherestea răşinoase din Ucraina. Piaţa de desfacere a produselor noastre este atât piaţa internă, cât şi piaţa externă. Pe plan extern principala piaţă de desfacere a produselor noastre este Germania, multe dintre produsele noastre regăsindu-se prin intermediul comisionarilor la marile lanţuri de magazine Hagebau, Rewe şi Hornbach.

Ne puteți găsi la:

Căutați un serviciu exclusiv?
Echipa noastră de asistență va fi mai mult decât bucuroasă să vă ajute. Contactați-ne prin e-mail, telefon sau folosiți serviciul nostru de contact.
[rt_button_style title=”CONTACTEAZĂ-NE!” align=”right” link=”url:https%3A%2F%2Fdetroitcity.ro%2Fcontact%2F|||” extra_class=”inner-one-call-to-action”]